Tři důvody pro restauraci Corso
Jste milovníkem jídla a snažíte se každý týden jíst v jiné restauraci? Nebo naopak hledáte restauraci, do které se budete pravidelně vracet, protože bude nedostižná v porovnání s konkurencí? Ať už hledáte restauraci, kam se zítra vydáte na oběd, nebo hledáte restauraci, do které budete chodit v pravidelných intervalech, máme pro vás tip. Tím tipem je restaurace Corso, kterou najdete v Řevnici za Prahou.
Najít restauraci není nic těžkého. Restaurace sídlí na každém rohu. Ovšem najít restauraci, kde dobře vaří, kde je příjemné prostředí, a ještě příjemnější obsluha, navíc kde jsou přijatelné ceny, to se zdá být takřka nemožným úkolem. Jenže ani tento úkol není nemožný, je tu restaurace Corso. Proč zavítat právě sem? Nestačí vám zmíněné důvody? Pak přinášíme ještě tři další důvody, které vás doslova donutí do restaurace zajít ještě dnes.
Sezonní menu
Nově otevřená luxusní restaurace Corso nacházející se v Řevnici za Prahou je známá tím, že je sezonní a lokální. Do jednotlivých pokrmů v menu jsou používány jen ty nejlepší suroviny a potraviny, které zrovna odpovídají dané sezoně a které jsou k dostání u lokálních dodavatelů. Menu se tedy každým ročním obdobím mění, pro každé roční období jsou totiž typické jiné druhy potravin.
Vaří zde skvělý šéfkuchař
Dalším důvodem, proč zavítat do restaurace Corso, je, že zde vaří Daniel Holan. Jedná se o milovníka skvělého jídla a o majitele sbírky japonských nožů, který je ve zmiňované restauraci šéfkuchařem. Své zkušenosti sbíral nejen v zahraničí, ale také v proslulých pražských podnicích, jako je SOHO nebo Krystal Bistro.
Italské speciality
Pakliže jste milovníkem italské kuchyně, pak sem musíte zavítat. Restaurace vaří evropskou kuchyni, speciálně se však zaměřuje na italské speciality. Jaký italský pokrm zkusíte nejdříve?